українська православна церква

київська митрополія

 

Зустріч випускників Київської духовної семінарії

 

У четвер, 3 травня 2018 року, з благословення ректора Київської духовної академії і семінарії єпископа Білогородського Сильвестра, відбулись святкові заходи та зустріч випускників Київської духовної семінарії 2008 року з нагоди 10-річчя випуску.

У яких прийняв участь настоятель храму святого великомученика Пантелеймона при "Центрі мікрохірургії ока" протоієрей Валерій Коваль.

Вранці в Академічному храмі на честь Різдва Божої Матері була звершена Божественна літургія, яку очолив класний наставник випускників архієпископ Сєвєродонецький і Старобільський Никодим. Його Високопреосвященству співслужили випускники Семінарії 2008 року у священному сані.

Після закінчення Літургії була відслужені заупокійні літії за спочилими Митрополитом Київським і всієї України Володимиром (Сабоданом) та ректором КДАіС протоієреєм Миколаєм Забугою, на їхніх могилДалі, у супроводі класного наставника архієпископа Никодима випускники поздоровили предстоятеля Української Православної Церкви Блаженнішого митрополита київського і всієї України Онуфрія, ректора Київської духовної академії і семінарії єпископа Білогородського Сильвестра та подарували їм букети квітів.ах, що розташовані на кладовищі біля Академічного храму.